spot_img

Állásbörze

2024. jún. 16.

A Nógrád Vármegyei Kormányhivatal ingyenesen látogatható, mindenki előtt nyitott állásbörzét rendez Balassagyarmaton november 9-én, csütörtökön a Mikszáth Kálmán Művelődési Központban.

A Nógrád Vármegyei Kormányhivatal által megrendezésre kerülő őszi állásbörze-sorozat keretében a munkáltatóknak lehetősége nyílik a betöltetlen álláshelyeik meghirdetésére, az álláskeresőkkel vagy állásváltoztatást tervezőkkel való személyes kapcsolatfelvételre, ezzel segítve a munkaerőigények gyors kielégítését, a szabad állások betöltését. A rendezvényen megjelenő foglalkoztatók szakképzett és szakképzettséggel nem rendelkező álláskeresők számára egyaránt kínálnak majd munkalehetőséget.

Balassagyarmaton a Mikszáth Kálmán Művelődési Központ ad otthont a nyílt napnak november 9-én, csütörtökön 8 órától 13 óráig, ahol a munkáltatók állásajánlatai mellett elérhető lesz a foglalkoztatási szolgálat aktuális megyei álláslistája, illetve a különféle szolgáltatások, valamint az Európai Uniós programok adta támogatási lehetőségek tájékoztatói is.

Az eseményeken a tervek szerint jelen lesznek a térségben ingyenes szakképzéseket biztosító szervezetek, oktatási intézmények is. Az állásajánlattal megjelenni szándékozó munkáltatók a járási foglalkoztatási osztályoknál érdeklődhetnek a részvételi lehetőségről.

A rendezvény nyitott, minden érdeklődőt várnak.

Legújabb cikkek

Programok