spot_img

Indul a nyári diákmunka program

2024. júl. 19.

Városunk önkormányzata mindent megtesz annak érdekében, hogy a nehéz gazdasági helyzetben is támogassa, segítse a fiatalok foglalkoztatását. Ennek értelmében a mai naptól, azaz június 15-től lehet regisztrálni a nyári diákmunka programba.

Július és augusztus hónapban ismét lehet diákmunkára jelentkezni. A programba ezúttal is a 16-25 év közötti, nappali tagozaton tanuló, munkaviszonyban éppen nem álló, vállalkozási jogviszonnyal sem rendelkező diákok jelentkezhetnek. A támogatásokat önkormányzatok, a mezőgazdaságban, turizmusban vagy vendéglátásban működő vállalkozások vehetik igénybe.

– A program 2013-as indulása óta Balassagyarmat önkormányzata a legtöbb diákot foglalkoztatja a nyári időszakban – adta hírül Csach Gábor polgármester.

A munkavégzés feltétele idén is a regisztráció az Ady Endre utcai Járási Kormányhivatal foglalkoztatási osztályán. Aki önkormányzati intézményeink valamelyikében szeretne nyáron dolgozni, kérem, hogy regisztráció után a GAMESZ (Rákóczi u. 50.) irodában Strba Évánál (+36-20/7710943) jelentkezzen – hívta fel a figyelmet a városvezető.

HIRDETÉS

Legújabb cikkek

Programok