spot_img

Arany kajakosok

2024. júl. 19.

Három arannyal gyarapodott a fiatal gyarmati kajakosok éremgyűjteménye. Ulveczki Edina tanítványai ezúttal a Magyar Kupán zsebelték be a szebbnél szebb helyezéseket.

Fadd-Domboriban rendezték meg a Kajak-kenu Magyar Kupát, ahol a Vitalitás Sportegyesület csapata is nagyszerű eredményeket ért el.

Ulveczki Edina, a Vitalitás SE kajak szakosztályának edzője elmondta, csapatuk az egyesületek közötti éremtáblázaton a hetedik helyen végzett, ami igazán kimagasló eredmény a több mint 75 egyesületet számláló mezőnyben, regionálisan ez az előkelő második helyet jelenti.  

Kimagasló eredményt ért el Ódor Benedek, aki egyesben és négyesben is megnyerte a 2000 métert. Kruj Benedek és Uram Kristóf pedig K2 500 méteren lettek aranyérmesek. 

Szép formáját hozta Rébeli-Szabó Jázmin is, aki Csomor Petrával szerezte meg az ötödik helyezést, míg Schmiedt Réka négyes 2000 méteren lett hatodik.

-Köszönjük mindenkinek a munkáját, a szülők támogatását és mindenkinek aki folyamatosan segíti a felkészülésünket és együttműködnek velünk, drukkolnak! Minden induló sportolómnak gratulálok, a munkát folytatjuk! – fogalmazott Ulveczki Edina.

HIRDETÉS

Legújabb cikkek

Programok