spot_img

Orbán nézettsége mindenkit leköröz

2024. febr. 23.

Példátlan sikert ért el Tucker Carlson, amerikai újságíró Orbán Viktorral készített interjúja.

Az Orbán Viktorral készített interjú nézettsége már elérte a 112 milliót.

Orbán ezzel a nézettséggel sokakat lekörözött, Robert F Kennedy Jr. interjúja például „mindössze 12 millió” megtekintést ért el. De még a Hunter Biden üzlettársával, Devon Archerrel készített interjúra is csupán 23 millióan voltak kíváncsiak.

Orbán ezzel az interjúval olyan európai politikusok idei nézettségét utasítja maga mögé, mint Giorgia Meloni olasz kormányfő, Olaf Scholz német kancellár, Emmanuel Macron francia elnök vagy Ursula von der Leyen uniós bizottsági elnök.

Giorgia Meloni alig egy hónapja Tucker volt munkahelyének, a Fox Newsnak adott interjút, de csak 713 ezer nézőt érdekelt az olasz kormányfő.

Olaf Scholz német kancellár idén júliusi tagesschau-s beszélgetésére csupán 112 ezren voltak kíváncsiak, érdekesség, hogy helyettese, Robert Habeck ugyanezen a platformon 280 ezer embert ért el. Emmanuel Macron francia elnök két hónapja a CNN-nek adott interjút, de mindössze 153 ezer nézőt vonzott az anyag. De nem mozgatott meg tömegeket Ursula von der Leyen CNN-nek adott interjúja sem, amelyet csupán 126 ezren néztek meg.

Legújabb cikkek

Programok