spot_img

Rangos gazdasági elismerésben részesült a gyarmati társaság

2024. jún. 22.

Érték és Minőség Nagydíjjal ismerték el a balassagyarmati Green-Goes Kft. munkáját. A helyi vállalkozás az Érték és Minőség Energiahatékonyságért és Környezetvédelemért Nívódíjat is kiérdemelte.

A napokban adták át az Érték és Minőség Nagydíj elismeréseket az Országházban. Idén negyven pályázó negyvenhét pályázatát találták érdemesnek a kitüntetésre. A legkiemelkedőbb pályázatok közül tizenegyen munkájuk elismeréseként különdíjakban is részesültek.

Mindkét védjeggyel járó kitüntetést bezsebelhette a balassagyarmati központú Green-Goes Kft. A vállalkozás fő tevékenysége az út- és autópálya építés, aszfaltozás, térburkolás, külterületi munkák készítése környezetbarát technológiával.
A kitüntetéseket Latorcai János, az Országgyűlés alelnöke és Farkas Sándor, az Agrárminisztérium miniszterhelyettese adta át.

Az eseményt Csach Gábor, városunk polgármester is megtisztelte jelenlétével, aki a helyszínen gratulált a vállalkozás ügyvezetőjének, Szántó Csabának a szakmai elismeréshez.

  • Büszke vagyok minden balassagyarmati vállalkozásra, és hálás vagyok a városban végzett tevékenységükért. A Green Goes Kft. csapata kétségtelenül megérdemelte ezt a kimagasló szakmai elismerést – fogalmazott a városvezető.

Legújabb cikkek

Programok