spot_img

Balassis sikerek

2024. máj. 20.


Remek Balassis eredmények születtek az Ipoly Kupán. A városi gimnázium csapatai egy első és egy harmadik helyezéssel büszkélkedhetnek.

A sportolás mellett a kapcsolatok erősítése és a barátságok építése is célja az immár 49. alkalommal megrendezett Ipoly Kupának. Az ipolysági Szondy György Gimnázium és a helyi szlovák gimnázium által szervezett sporttalálkozón két ország hat tanintézményének diákjai vettek részt a közelmúltban.

A kispályás labdarúgásban első helyen végzett a Balassagyarmati Balassi Bálint Gimnázium csapata, amelyet Varga Ábel, Mócz Ábel, Petrás Bence, Stolcz Zoltán, Molnár Máté, Miklián Bendegúz, Varga Csaba, Brezovszki András, Fazekas Roland, Roza István, Koplányi Viktor erősített. Második lett az ipolysági Műszaki és Szolgáltatóipari Szakközépiskola, míg a harmadik helyet a Fegyverneki Ferenc Közös Igazgatású Katolikus Iskola szerezte meg.

Röplabdában első lett a Szondy György Gimnázium, második helyen végzett a szlovák gimnázium, a harmadik helyet a Balassagyarmati Balassi Bálint Gimnázium – Puruczki Hanna, Ispán András, Percze Laura, Ispán Daniella, Szép Róbert, Pintér Sára, Szabó-Franka Barnabás, Rigó Bálint – szerezte meg.

Legújabb cikkek

Programok