spot_img

Katyi – Zenés vígjáték a művházban

2024. ápr. 21.

A Katyi című színházi előadás a Körúti Színház előadásában október 27-én, pénteken 19 órakor lesz megtekinthető a Mikszáth Kálmán Művelődési Központban.

A Meseautó után újabb, az 1920-as évek hangulatát idéző darabot tűzött repertoárjára a Körúti Színház. Az eredeti magyar film 1942-es bemutatásakor legendás színészi gárda tette a filmet emlékezetessé. A Körúti Színház színpadi átiratában sem fog csalódni, hiszen a főszerepekben a színház tehetségei, mint Oroszi Tamás, vagy Szabó Kristóf játsszanak és a filmben Tolnay Kári által megformált Katyi alakját, Karaivanov Lilla alakítja. A film színpadi adaptációjában jobbnál jobb zenékkel, változatos színpadképpel és kiváló humorral várja a kedves nézőket.

Schultesz Katót nem veszik fel a Főiskolára. Almásy Miklós kidobja őt, azzal, hogy tehetségtelen. De mire képes egy nő, hogy bebizonyítsa, igaza van? Mindenre! Akár arra is, hogy beköltözzön a színész villájába és bosszúból megnehezítse Almásy Miklós művész úr dolgát, legyen szó a nőkről, a színházról, vagy a gyermeknevelésről…

Egy karakán lány garantáltan felborítja mindenki életét, a bosszúhadjárat szerelembe torkollik, egy talált gyereknek több anyja is lesz, és kiderül, hogy kettős személyiség nem jelent feltétlenül dupla előnyt, ha az ember színész szeretne lenni.

Szereposztás:
Almási Miklós: Oroszi Tamás – Schulteisz Kató: Karaivanov Lilla – Ferenc: Szabó Kristóf – Csiba Kati: Lehel Kata – Pálinkás Berci: Lipták Péter – Jacques Ponton magándetektív: Ráhm Dániel – Kató anyja: Pecsenyiczki Balázs – Mária: Mérai Kata – Lili: Malik Édua – Rendőr őrnagy: Galambos Zoltán – Csiba Márton: Makrai Pál – Asszony: Kiss Laura – Járőr: Mak Dominik.

Helyre szóló jegyek a Mikszáth Kálmán Művelődési Központban és a jegyx1.hu oldalon kaphatóak 4500 Ft-os és 4200 Ft-os áron.

Legújabb cikkek

Programok