spot_img

Felhívás fotósoknak

2024. jún. 16.

Balassagyarmat Város Önkormányzata a Nyírjesben készülő látogatóközpont és játszóház belső tereiben környékbeli alkotók Nyírjes témájú fotóit tervezi bemutatni.

Az önkormányzat várja azon amatőr vagy profi alkotók munkáit, akik szívesen látnák viszont nyomtatásban fotóikat a megújuló Nyírjes létesítményeinek falain.

A képek konkrét tartalmára, műfajára, technikájára további előírás nincs: tájképpel, drónfotóval, növény és állatvilágot ábrázoló, természeti értékeket bemutató, de akár sport vagy rendezvényfotóval is lehet nevezni. Nem feltétel, hogy a kép a beküldési határidőig készüljön, minden évszakból várunk fotókat, akár korábbi évekből is.

A felhívásra bárki jelentkezhet, balassagyarmati lakcím nem feltétel, a beküldött képek száma pedig nem korlátozott. A válogatást az Önkormányzat végzi a beküldött anyagok függvényében. A fotókat csatolmányként vagy letöltőoldalra mutató linkként kérik elküldeni december 1-ig a rendezvenybgy@gmail.com címre. Az emailben kérik feltüntetni a beküldő nevét és elérhetőségét (email cím és telefonszám).

Legújabb cikkek

Programok