spot_img

A kezelés csodája

2024. máj. 20.

Minden vendég álma, hogy a kozmetikusa olyan kezelésekkel kényeztesse, amelyekkel gyorsan ható, látványos és tartós eredményeket lehet elérni. Léteztek eddig is ilyenek, de amit a HIFU technológia által lehet elérni, az páratlannak mondható. Ez a korszakalkotó, fájdalommentes, megbízható, az öregedés folyamatát kitoló esztétikai eljárás a Krisztina Szépségszalon és Elektrokozmetika kínálatában is megtalálható, amelyet a vendégek előszeretettel vesznek igénybe, mivel rövid időn belül látványos javulást tapasztalnak. Münzberg Krisztina kozmetikus osztja meg gondolatait a témában.

Mit tudhatunk erről az újszerű eljárásról?

A szépségszakma a legújabb kozmetikai innovációit az orvostudománynak köszönheti. Sok esetben valamilyen orvosi esetre kerestek megoldást az orvos-kutatók és az ott alkalmazott eljárást továbbfejlesztve a szépség szolgálatába állították. A HIFU-val is ez történt. Eredetileg ezt a technológiát kisebb méretű rákos daganatok megsemmisítésére használták, majd továbbfejlesztették, hogy a különböző újítások révén alkalmazható legyen a szépségiparban is. Páratlan alkalmazhatósága és hatásmechanizmusa miatt abszolút korszakalkotónak tekinthető napjainkban, ezért luxus eljárásnak számít a non-invazív szépészeti eljárások terén. Néhány éve továbbfejlesztették a technológiát, és a mikrofókuszált ultrahang új dimenziót nyitott a szépségiparban, az arc és az egész emberi testen alkalmazható bőrfiatalítás terén.

Kalauzolj el a kezelés menetébe!

A kozmetikába betérő vendég először egy ingyenes konzultáción vesz részt, majd egy nyilatkozat kitöltésével hozzájárul a gépi kezelés elvégzéséhez. Az arc gondos letisztítását az arc feltérképezése, majd a kezelés lebonyolítása követi. A gépi kezelést befejezően kerülnek fel a különböző maszkok, hidratálók, befejezőkrémek. Más hatóanyag bevitellel és kezeléssel az eredményeket nagyban lehet fokozni, mint például a HydraFacial kezelés, amely azonnali látványos eredményeket ér el.

A különböző mélységben ható kezelőfejeket más-más terápiás célra használhatóak.

A 1,5 mm a bőrfelszín megújítására, aknés hegekre, tágpórusú bőrre, bőrtónus javítására felszínes, kisebb és rövidebb ráncok eltüntetésére szolgál, míg a 3 mm arcfeszesítésre, kollagén-, elasztin szintézis beindítására, felső szemhéjemelés, homlok feszesítésére, az orr melletti ráncok mélységének csökkentésére, megszüntetésére, a nyakbőr feszesítésére van kifejlesztve. A 4,5 mm arcfeszesítés SMAS réteg kezelése által megereszkedett arcbőr feszesítésére, arcliftingre, a teljes arc megemelésére szolgál.

Hogyan zajlik le mindez a bőrben?

A kollagén rostok szétesése és rövidülése 65°C fokon kezdődik el, aminek a hatására a szervezet beindítja a kollagén-termelést a sérülések kijavítására, így mindenféle külső, idegen anyag nélkül a bőr önmagát tölti fel újra és feszesíti ki, mely általában a kezelés után azonnal látható. A kollagén termelődés a kezelés után nagyjából 3-6 hónapig tart. Egy tanulmány szerint az új hialuronsav kialakulás a kezelést követő 2 hónap múlva már tapasztalható. A forradalmian új kezelés eredményeként bőrünk, külső anyag bevitele nélkül újul meg.

Miért javasolod?

A fiatalabb korosztálynak azért ajánlott, mert kitolja az öregedés folyamatát. Genetikától függően 1-2 év elteltével ajánlott a kezelés ismétlése. 40 éves kor felett a regenerálódás hosszabb folyamat és hamarabb elérnek a ráncok, így gyakoribb ismétlés ajánlott. 60 év felett egy kezelés a bőr struktúráját adja vissza, és ha sok ránc van azt általában még egy kezelés követi 3 hónap múlva. Az eredmények eléréséhez meghatározó a genetika és az életmód!

A kezelés csodáját az elégedett vendégek bizonyítják.

Pár visszajelzés a vendégektől: „Az arcom jól reagált a kezelésre. A pattanásaim visszahúzódtak, nem gennyesedtek el.” „Fantasztikus a szemem környéke. Látványosan kifeszült a bőr. Minimum 5 évvel fiatalabb lett az arcom. A szemhéjamat is jól kifeszesítette, úgyhogy teljesen le vagyok nyűgözve! Nagyon köszönöm a szívbeli gondoskodást. Hálás vagyok a szuper eredményért.”

Münzberg Krisztina minden kedves vendéget szeretettel vár Balassagyarmaton, a Szabó Lőrinc utca 3. szám alatt található kozmetikájába. Aktuális és karácsonyi kedvezményekről, és a legújabb HydraFacial bőrmegújító kezelésről tájékozódni a Krisztina Szépségszalon Elektrokozmetika folyamatosan frissülő Facebook-oldalán lehet. Bejelentkezés: 0630/304-4175

Legújabb cikkek

Programok