spot_img

Baráti fekete az Amigo Kávézóban

2024. máj. 20.

Ízek és illatok, falatok és kortyok, mi szem-szájnak ingere: vajon ki ne ismerné a Tesco üzletsoron található népszerű sarkot, a közkedvelt találkozóhelyet, az Amigo Kávézót, ahol mindig frissen őrölt, helyben csomagolt, kiváló minőségű, saját márkás kávékülönlegességgel és kibővített szolgáltatásokkal állnak a vendégek rendelkezésére megújult környezetben.

Hosszú évek munkája, sok ötlet, a megújulás állandó vágya, de legfőképpen a klasszikus szlogen maximális tisztelete: mindig a vendég az úr! Ilyen egyszerű Molnár Péter – Kávés Peti – és felesége receptje. A megvalósítás persze nem ment ennyire könnyen, de az idő őket igazolta, több mint öt éve állnak a kávé szerelmeseinek szolgálatában.

A Tesco üzletsoron található Amigo Kávézó mára a város egyik legnépszerűbb találkahelye lett, ahová fiatalok és idősek, vásárlók és buszra várók, vagy csak hétköznapi sétálók egyaránt szívesen beülnek. Nem véletlenül.

Valóságos paradicsom ez a gőzölgő fekete szerelmeseinek, hiszen presszó kávé, hosszú kávé, olasz kávé, Americano, Latte Macchiato, Melange, Cappuccino is kérhető a saját márkás, mindig frissen pörkölt Amigo Caffe mellett – ami akár elvitelre is megvásárolható nagy kiszerelésben -, de 10 féle forró csokoládéból és teakülönlegességből is választhatunk, hogy a péksüteményekről és az 50 féle cukrászsüteményről már ne is beszéljünk.

Egyedi recept alapján készülő – sonkás és húskrémes – melegszendvicsekből, vagy 7 féle hideg szendvicsből – természetesen van a közkedvelt rántott húsos és rántott csirkemelles – is rendelhetünk, a helyben sütött, különleges fűszerezésű grillcsirkét pedig szívesen be is csomagolják otthoni falatozásra.

A csapolt Kozel és a meggysör, a kedvelt szlovák üdítő, a Kofola mindezek után már magától értetődik, miként a legkülönbözőbb rendezvényekre való sütemény- és tortarendelés felvétele és kiszállítása is akár egyedi igények szerint. A szolgáltatást kávégép bérbeadással bővítették, amit elsősorban a vállalkozások, vendéglátósok figyelmébe ajánlanak.

Az Amigo Kávézó a hét minden napján reggel 6 órától este 8-ig várja a vendégeket kellemes környezetben. Figyelem, csak azok menjenek, akik szeretik a baráti kiszolgálást, a finom falatokat és kellemes kortyokat!

Legújabb cikkek

Programok