spot_img

Ipolymenti fradisták alakuló találkozója

2024. máj. 20.

Az Ipolymenti fradisták célja az, hogy az Ipoly mindkét oldalán, egymást megtalálva, közösséget építsenek.

December 8-án, pénteken 17.30 órakor a Svejk Vendéglőben tartják meg az Ipolymenti fradisták első, alakuló összejövetelét.

A díszvendég Juhász István, a Ferencváros 1968-ban olimpiai bajnokságot nyert labdarúgója, aki tagja volt a magyar futball legnagyobb klubsikerének is, amikor 1965-ben a Fradival megnyerte a mai Európa Liga elődjét, a Vásárvárosok kupáját, a Juventus elleni torinói döntőben.
Remélhetőleg ugyancsak ott lesz, a sérülése miatt sajnos csak rövid pályafutással bíró, korábbi Balassagyarmat és Ferencváros labdarúgó, az 1984-ben ifjúsági Európa-bajnokságon győztes Deák Sándor is – velük a Hajrá Zöldek podcast felvidéki műsorvezetője, Varga Dávid fog beszélgetni.

– Az Ipolymenti fradisták célja az, hogy a környékbeli fradisták, az Ipoly mindkét oldalán, egymást megtalálva, megismerve közösséget építsenek – mondta Csekey Gábor, az ulloi129.hu főszerkesztője. – A meccsrejárás közösségi program, ezért tartják fontosnak a közösségépítést, az eddig ritkán vagy soha Ferencváros-meccsre el nem jutó helyieket szeretnénk segíteni ahhoz, hogy könnyebben vagy rendszeresebben eljuthassanak a Fradi-pályára. Emellett fontos szempontnak érezzük az egészséges életmód, a testmozgás népszerűsítését, ezért sétafoci csapatot is megalakitunk.

A sétafoci egy Magyarországon a Ferencváros által meghonosított sportág, amely az 50 év feletti hölgyeket és urakat szeretné leginkább megszólítani.

A sétafociról leírást itt talál: https://bunteto.com/setafoci-ahol-a-futast-szabadrugassal-buentetik

míg a Fradimedia ezzel foglalkozó videóját itt találhatja: https://youtu.be/GPHkTM-Pi-Y

Legújabb cikkek

Programok