spot_img

Korcsolyapályát hozott a nagyszakállú

2024. máj. 24.

Balassagyarmatra is ellátogatott a Mikulás: korcsolyapályával, palacsintával és megannyi élménydús programmal kedveskedett a városi gyerekeknek.

Rengeteg család látogatott ki szerda délután az ünnepi fényben pompázó Civitas Fortissima térre a Szent Miklós ünnepe alkalmából szervezett Mikulás Palacsinta Partira. Bár az esős időjárás miatt a programok a Vármegyeházába költöztek, így sem maradt senki meglepetés nélkül. A gyerekeknek lappföldi zenés koncertet tartottak, de volt manóarc festés és kézművesség is.

A forgatagban a nagyszakállú Télapót is megtalálhatták a szemfülesek, aki sok-sok ajándékkal és jó szóval lepte meg a gyerekeket. Mindenki nagy örömére még közös fotózkodásra is lehetőség nyílt. A lurkók közül többen verssel, vagy dallal is készültek, hogy elkápráztassák a messzi földről érkezett őszszakállút. Szerencséjükre a puttonyában idén is számos meglepetés rejtőzött.

A finomságok és a manók által készített palacsinták mellett a Vármegyeháza előtti térre egy kétszáz négyzetméternél nagyobb korcsolyapályát varázsolt, amely hivatalosan is megnyitotta kapuját a nagyérdemű közönség előtt.

Az ingyenesen használható pályát mindenki saját felelősségére veheti igénybe egy teljes hónapig, január 7-ig minden nap délelőtt tíz órától este nyolcig. A helyszínen a korcsolyabérlés is ingyenes.

Sümegi fotók

Legújabb cikkek

Programok