spot_img

Karácsonyi Ének

2024. jún. 16.

December 9-én, szombaton 16 órakor a Körúti Színház művészei viszik színpadra Charles Dickens angol író regényét, a Karácsonyi éneket a Mikszáth Kálmán Művelődési Központban.

A Körúti Színház megalkotta a tökéletes egész estés családi színdarabot, melyben a zene, a humor és az izgalmas látvány öleli körbe a jól ismert klasszikust. Egy szívet melengető, humoros mese gyermekeknek és felnőtteknek, a csodáról. Mikor máskor, ha nem karácsonykor?

Mind szeretjük a csodákat, csak épp nem mind hiszünk bennük. A karácsony kétségkívül a csodavárásról szól. Szívünk megtelik szeretettel….kivéve, ha te is olyan vagy, mint Ebenezár Scrooge. Mert a kapzsi üzletember számára a karácsony nem jelent többet annál, mint, hogy a világ bolondabb része körbeugrál egy fát. Scrooge gazdag üzletember, aki titokzatos, zárkózott és magányos, mint egy osztriga. De ez vajon mindig is így volt?
Karácsony este Scrooge szellemet lát, meglátogatja őt már régen halott üzlettársa Marley. A szellem a régmúlt, a jelen és a jövő karácsonyait idézi meg és Scrooge jéggé fagyott szíve olvadni látszik.

További információ: www.korutiszinhaz.hu facebook.com/korutiszinhaz

Legújabb cikkek

Programok