spot_img

Grecsó és Hrutka koncertje

2024. máj. 20.

December 10-én, vasárnap 17 órakor Grecsó Krisztián és Hrutka Róbert lép fel a Mikszáth Kálmán Művelődési Központ színpadán.

Grecsó Krisztián és Hrutka Róbert új műsora új dalokkal és prózákkal! A Miénk a ház énekelt versek, prózák, verskollázsok füzére. A Grecsó-Hrutka Tandem több mint egy koncert és személyesebb, mint egy klasszikus színházi est.

A szívmelengető énekelt verseken túl megmarad a személyesség is: megrázó, felemelő és könnyed családi történetek szólítják meg egymást és a dalokat. Mint egy olyan családi asztalnál, ahol három-négy generáció élvezi az együttlét örömét, és a régi adomák után dalt kíván a szív. Egy olyan kiváló dalszerző, énekes-zeneszerző, mint Hrutka Róbert, aki színészlemezek tucatjai, és lélekemelő filmzenék után most az akusztikus, játékosan rusztikus, mégis érett oldalát mutatja meg a mai középgeneráció kiemelkedő írójával, Grecsó Krisztiánnal, aki évtizedek után talált vissza az énekelt darabok segítségével a vershez, de aki ezen az estén sem hűtlen kedves formájához: a meséléshez.

Balassagyarmati koncertjükre a belépés díjtalan!

Legújabb cikkek

Programok