spot_img

Amigo: Adventi virágvarázs

2024. máj. 20.

Óriási árukészlettel várja vásárlóit az Amigo Virág és Ajándéküzlet az adventi időszakban is.

A családi vállalkozás a Tesco üzletsoron öt évvel ezelőtt indult el útján az Amigo Kávézóval.

Az áruház főbejáratától pár méterre év elején egy színes, széles áruválasztékkal rendelkező virág- és ajándékbolt nyitotta meg kapuját a vásárlóközönség előtt. A nagy keresletnek köszönhetően a forgalom fejlődésével kinőtte magát a kis üzlet, ezért a tulajdonos, Molnár Péterné és férje, Molnár Kávés Péter úgy döntöttek, hogy az áruház legnagyobb üzlethelyiségében folytatják tovább kereskedelmi tevékenységüket.

A 100 négyzetméteres oázis megújult, színvonalas környezetében minden vásárló megtalálja a saját elképzeléseinek megfelelő termékeket még a karácsony közeledtével is. A hazai és felvidéki forrásból származó, minden héten kétszer frissülő és bővülő árukészlet különleges darabokat is tartalmaz. A városban egyedülálló módon itt szerezhetőek be a nagyméretű, másfél-két méteres cserepes növények, de a palettán megtalálható a szivárvány minden színében pompázó vágott virágok kavalkádja. Többek között rózsák, szegfűk, liliomok finom illata járja át az üzlethelyiséget, ahová minden alkalommal jó érzés betérni.

Az egzotikus gyümölcsfák, mint a citrom, a narancs, a mandarin, a banán a karácsonyi ajándékok különleges színfoltja lehet. A színesebbnél színesebb orchideák számára külön részleget alakítottak ki, ezen kívül szebbnél szebb selyem- és művirágok is helyet kaptak a kínálatban.

A temetésekre, születésnapokra, névnapokra, ballagásokra, családi és céges rendezvényekre is akár egyedi igények szerint vállalnak virágkompozíciók, csokrok, koszorúk elkészítését élő és művirágokból.

A közeledő karácsonyi ünnepekre adventi boxok, adventi koszorúk és különleges szezonális ajándéktárgyak nagy választékával áll a vevők rendelkezésére Nógrád vármegye egyik legnagyobb virág és ajándéküzlete, amely minden nap 9-20 óráig vevőközpontú, udvarias kiszolgálással fogadja vendégeit a Tesco üzletsoron az adventi időszakban.

Amíg az igényes csokrok elkészülnek, addig a vásárlók elfogyaszthatnak egy forró, frissen őrölt aromás kávét az Amigo Kávézóban.
Kellemes karácsonyi ünnepeket és sikerekben gazdag boldog új évet kíván az Amigo Virág és Ajándéküzlet, valamint az Amigo Kávézó csapata.

Sümegi Tamás fotói

Legújabb cikkek

Programok