spot_img

Felhívás kitüntetési javaslatok benyújtására

2024. júl. 16.

Balassagyarmat Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a 2/2014.(II.03.) önkormányzati rendeletével döntött a városi kitüntetések alapításáról és adományozásának rendjéről.

A kitüntetések adományozása az önkormányzati döntéshozatalt követően, a mindenkori jogszabályoknak megfelelően, az 1956-os Forradalom és Szabadságharc évfordulóján, 2023. október 23-án, Magyarország nemzeti ünnepéhez kapcsolódó városi ünnepségen történik.

A kitüntetések adományozására 2023. szeptember 14-ig, a városban működő intézmények vezetői és alkalmazottjai, társadalmi, gazdasági szervezetek, egyesületek, érdekképviseleti szervek, egyházak és magánszemélyek tehetnek javaslatot a Rendeletben meghatározott formanyomtatványon.

A javaslat nyomtatvány beszerezhető a Balassagyarmati Közös Önkormányzati Hivatal Önkormányzati, Humánszolgáltatási és Igazgatási Osztályán, valamint elektronikusan letölthető a https://kozadat.balassagyarmat.hu/wp-content/uploads/rendeletek/2014/02-14.pdf honlapról az Önkormányzat/Rendeletek/2/2014.(II.03.) az önkormányzat kitüntetéseinek alapításáról és adományozásuk rendjéről szóló rendeletből. A kitüntetések adományozásának részletszabályai szintén megtekinthetők a honlapon elérhető Rendeletben.

A javaslatokat a Balassagyarmati Közös Önkormányzati Hivatal Önkormányzati, Humánszolgáltatási és Igazgatási Osztályon (2660 Balassagyarmat, Rákóczi fejedelem út 12.) lehet benyújtani a megjelölt időpontig.

Legújabb cikkek

Programok