spot_img

Idén is összejönnek Balassagyarmat barátai

2024. febr. 23.

Az éves hagyományokat követve Balassagyarmat Város Önkormányzata, a Madách Imre Városi Könyvtár és a Honismereti Kör szervezésében kerül megrendezésre Balassagyarmat Barátainak Találkozója szeptember 23-án, szombaton 17 órakor a Mikszáth Kálmán Művelődési Központban.

Csach Gábor polgármester köszöntője és tájékoztatója az elmúlt év eseményeiről
Fókuszban a város kulturális értékei – Tyekvicska Árpád, a Balassagyarmati Települési Értéktár Bizottság elnöke foglalja össze az eddig elért eredményeket
Vojtkó István Ipoly-parti igaz mesék című könyvét Ács Zsuzsanna, a kötet szerkesztője és Horváth Zita televíziós szerkesztő ajánlja a közönség figyelmébe.

A Balassagyarmat Közösségéért Díjjal elismert Ipoly-völgyi Különleges Mentőegyesületet Renner Péter kommunikációs vezető mutatja be.

Aranyos kajakosok – Vendégünk Ulveczki Edina, a Vitalitás SE kajak-kenu szakosztályának vezetője és edzője.

A rendezvényen közreműködnek:
Balassi Band, Bourbon Folks, Szalai-Lovász Emőke műsorvezető
A Madách Imre életét és Az ember tragédiáját feldolgozó vándorkiállítás 16 órától megtekinthető a Madách Imre Városi Könyvtár galériáján!

A belépés díjtalan, de a részvételi szándékot az alábbi elérhetőségek egyikén kérik jelezni: a konyvtarirendezveny@gmail.com e-mail-címen vagy a 06-35/300-290-es telefonszámon!

A Madách Imre Városi Könyvtár továbbá értesíti Balassagyarmat barátait, hogy az éves találkozóra szeptember 23-án, szombaton 14 óra 30 perckor különjáratú autóbusz indul Újpest-Városkaputól, mely a program végén, 19 óra és 19 óra 30 perc körül indul vissza Budapestre. A szervezők kérik, ha a város által indított ingyenesen igénybe vehető különjárattal szeretne valaki utazni, részvételi szándékát szeptember 20-ig jelezze a 06-35/300-290-es telefonszámon vagy a konyvtarirendezveny@gmail.com e-mail-címen!
Minden érdeklődőt szeretettel várnak a rendezvényre!

Legújabb cikkek

Programok