spot_img

Éremgyűjteményüket gyarapították az ifjú kajakosok

2024. júl. 19.

Sikert sikerre halmoztak a gyarmati kajakosok a Dunakanyar Kupán.

Ulveczki Edina tanítványai több dobogós helyezést is elértek a Gyulay Zsolt Regionális Akadémia és a Nagymarosi Sportegyesület által megrendezett Dunakanyar Kupán. A versenyt a festői szépségű Nagymaroson hívták életre.

A szakedző beszámolója szerint a Vitalitás Sportegyesület kajak-kenusai harmadik helyen zártak a Dunakanyar Kupán csapatban, míg egyéniben is kimagasló eredmények születtek.
A megmérettetésen összesen tizenkét sportolójuk vett részt. Ódor Benedek miután megnyerte saját korosztályát, utána az idősebbek között is első lett. Antalicz Botond U15 és U16 korosztályban is vízre szállt, mindkét futamot a második helyen zárta. Ódor Barnabás saját korosztályú versenyét a negyedik helyen zárta, a serdülők 2000 méteres döntőjében az előkelő harmadik helyet szerezte meg.

A lányok is hozták a formájukat: Gúth Jázmin és Kenyeres Adél is a dobogó harmadik fokára húzta be magát. Negyedik helyen zárt egyéniben Mogyorósi Levente, Vrbovszki Liza, Szimán Gergő. Ötödik lett Pásztor Szirka, Cseri Áron. Kenyeres Donát és Mogyorósi Emese a hatodik helyen zárták saját korosztályos versenyüket.

HIRDETÉS

Legújabb cikkek

Programok