spot_img

Éjszakai látogatók a DELTA-TECH-nél

2024. jún. 16.

Immáron hetedik alkalommal került megrendezésre a Modern Gyárak Éjszakája lakossági programsorozat, amelyhez az idén a DELTA-TECH Kft. is csatlakozott.

A program célja, hogy az érdeklődők képet kapjanak a hazánkban működő, kiemelkedő gyárakról, azok egyedi megoldásairól és termelési folyamataikról. A kulisszák mögé való betekintéssel a látogatók olyan szemléletformáló tapasztalattal és tudással gazdagodnak, melyekkel felülírhatóak a hazai gyártással kapcsolatos elavult sztereotípiák, hiszen nagyon sok magyar vállalat kiemelkedően képes megfelelni a piaci kihívásoknak és ér el nemzetközi színvonalú eredményeket.

A DELTA–TECH Kft. balassagyarmati és győri irodája idén első alkalommal csatlakozott a rendezvényhez és büszkén mutatták be tevékenyégüket, életüket. Az este nagyon jó hangulatban telt, a kíváncsi látogatókat a szakmai munkatársak kalauzolták végig a munkafolyamatokon és adtak választ minden, menetközben felmerülő kérdésre a gépekről, a gyártásról, a cégről.

A résztvevők megismerhették, milyen kihívások elé néznek a tervező mérnökök, amikor a (más modern gyárakban) felmerülő igények alapján kitalálnak egy gyártó- vagy összeszerelősort és hogyan készítik el annak terveit. Betekintést kaptak, hogyan, milyen módon, milyen gépek segítségével készülnek el a mérnökök által megtervezett berendezések alkatrészei. Végül pedig megnézhették a jelenleg épülő, összeszerelés alatt lévő gyártósorokat, az azokba épített technológiákat, robotokat.

Aki az idei programról lemaradt, kövesse a Modern Gyárak Éjszakája és a DELTA–TECH Kft. Facebook oldalát, hogy legközelebb ő is megismerhesse, hogyan születik meg az „Álmokból tervezett valóság”.

Legújabb cikkek

Programok