spot_img

Megjelent Csalár Bence legújabb könyve

2024. júl. 15.

November 18-án, szombaton 17 órakor a gyarmati Csalár Bence érkezik a Mikszáth Kálmán Művelődési Központba, hogy bemutassa legújabb, Stílustérkép című könyvét.

Csalár Bence immár harmadik, személyesebb hangvételű könyve a fenntartható divat egyik legfőbb pontjára fókuszál: az önismeretre, amely elengedhetetlen része minden változásnak. A szerző ebben a könyvben egy mélyebb utazásra invitál és arra biztat, hogy habár lehet egy adott keretrendszer vagy mások elvárásai szerint öltözködni, a nap végén úgyis csak az számít, mi hogyan érezzük magunkat a bőrünkben.

Csalár Bence, divatújságíró és divatszakértő, “A fenntartható divat kézikönyve” és a “Színfalak mögött – A magyar divat” című könyvek szerzője, aki missziójának tekinti a lokális divatipari szereplők, alkotók láthatóvá tételét, valamint az ökotudatosság meghonosítását a divatiparban. A többszörös szakmai díjnyertes divatújságíró saját felületei mellett szinte az összes hazai divatlapban publikált már az elmúlt tíz évben, miközben a nemzetközi divathetek alakulását személyesen figyeli Milánóban vagy épp Londonban. A METU oktatója, a Werk Akadémia divatszakértő képzésének szakvezetője.

Idén júniusban tartotta második TEDx előadását, illetve Balassagyarmaton nyílt szabadtéri kiállítása még a nyáron a Palóc Divatnap keretein belül.
A balassagyarmati könyvbemutató november 18-án, szombaton 17 órakor kezdődik.
A rendezvény látogatása ingyenes.

A szerző kiadónál megjelent további könyvei elérhetőek a www.boook.hu weboldalon vagy a könyvesboltokban!

Legújabb cikkek

Programok